Під Івано-Франківськом чоловік спаплюжив могилу молодого воїна, який загинув на Донбасі, захищаючи територіальну цілісність України. Про це повідомили в поліції Івано-Франківщини.

За інформацією правоохоронців, 14 вересня, здійснюючи моніторинг інтернет-сайтів, співробітники Калуського відділу поліції зустріли повідомлення про те, що невідомий знищив два прапори, які встановили на місці поховання загиблого на Донбасі військовослужбовця – жовто-блакитний і червоно-чорний стяги.

Зазначається, що прапори знаходилися на могилі 19-річного Богдана Гавриліва, уродженця Калуша, який загинув 4 березня 2019 року під час артилерійського обстрілу позицій Збройних сил України поблизу селища Лебединське на Донеччині.

Там теж дебілів багато Яничар

Зловмисника було оперативно знайдено і затримано. Ним виявився 43-річний місцевий житель, який зізнався у причетності до злочину.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щодо його дій було складено адміністративний протокол за ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

«Там теж дебілів багато», «Яничар», - коментують повідомлення про акт вандалізму українці.

Нагадаємо, на Донбасі підірвалися українські захисники з лав ЗСУ: один загинув, трьох поранено

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС прозвітували про численні обстріли та загострення ситуації

Також "Знай.ua" писав, Донбас охопила підозріла тиша: ЗСУ не втрачають пильності та готові до миттєвого реагування