Ведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Падалко вийшла на роботу після того, як перемогла коронавірус. Про те, як пройшло лікування хвороби вона розповіла в інтерв'ю для видання "Факт".

Марічка Падалко розповіла, що коронавіурсом в родині перехворіла вона, старший син Михайло і середня дочка Маша. Однак, чоловіка телеведучої Єгора Соболєва і молодшу дочку Катерину хвороба обійшла стороною.

Читайте Знай в Google News!

Вона підкреслила, що зробила тест на коронавірус як і він показав негативний результат. Після цього телеведуча вирішила пройти більш детальне обстеження.

"Мене направили на комп'ютерну томографію. Бронхіт був у повному розквіті. Тоді ж мені порадили здати тест на антитіла, які виробляються на виході з коронавірус. Виявилося, що вони у мене вже почали активно вироблятися. Це означало, що я перенесла хворобу. До речі, ми зробили такий же тест і Міші. Виявилося, що у нього антитіл в три рази більше, ніж норма навіть для людини, яка перехворіла на коронавірус" - розповіла Марічка Падалко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Марічка Падалко фото: Instagram

Телеведуча додала, що коронавірус у кожного може мати різні симптоми і проходить так само по-різному.

"Я не втрачала нюху, у мене не було нежиті, але було відчуття, ніби болить все обличчя. Були й інші симптоми, які я зараз аналізую. Наприклад, все почалося з того, що я – досить активна людина - раптом почала безконтрольно спати."- додала Марічка Падалко.

Вона зазначила, що хвороба стрімко проникає навіть у здоровий організм і її неможливо зупинити. При цьому телеведуча підкреслила, що вірус не на стільки страшний, якщо вчасно звернеться до лікарів.

Зараз телеведуча і її сім'я живе в певному режимі і дотримується всіх правил карантину. Також відомо, що раніше Марічка Падалко брала участь в різних спортивних заходах, займалася бігом і робила запливи після дистанції, проте після перенесеної хвороби вона не поспішає повертатися до спорту.

Марічка Падалко фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома українська телеведуча "1+1" Неля Шовкопляс заразилася covid-19

Як повідомляв портал "Знай.uа", хворий коронавірусом партнер по танцях Фреймут розповів про страшну хворобу

Також, "Знай.uа" писав, що Дантес і Дорофєєва після Фреймут, Бабкіних і Петрожицької зробили тест на covid-19