Часто доля зводить людей, які повинні бути разом не дивлячись на життєві перешкоди. Підтвердженням цьому є реальна історія, яку опублікували в зарубіжних ЗМІ.

Сем і Карен зустрілися 16 років тому. Вони полюбили один одного з першого погляду і почали жити разом. У Щасті вони прожили два роки, після чого вирішили завести дитину, проте у них нічого не виходило.

Читайте Знай в Google News!

Після цього Карен вирішила піти в лікарню і перевіритися. Медики поставили їй діагноз - безпліддя. Виявилося, що дівчина не могла мати дітей навіть за допомогою штучного запліднення.

Карен вирішила не розповідати про це Сему. Їй здавалося, що без неї він буде щасливий і зможе створити повноцінну сім'ю. Тому повернувшись додому вона сказала чоловікові, що не любить його і хоче розлучитися. Сем не міг зрозуміти, що сталося і чому їх любов так різко зникла.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Після розставання вони не бачилися 14 років. За цей час Сем встиг одружитися і розлучитися, у нього народилася дочка. Карен ж була самотньою і ні з ким не заводила відносин.

Одного разу Сем вирішив зайти на Facebook і знайти сторінку Карен. Він написав їй і так почалося їх спілкування. Через деякий час Сем запропонував їй зустрітися.

На цій зустрічі Карен попросила вибачення і розповіла Сему всю правду. Чоловік пробачив її і запропонував почати все заново.

Вони знову стали жити разом і через рік сталося диво — у пари народилася донька, яку назвали Луїза.

Сем і Карен з донькою, фото: видання не-Все

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 16-річна школярка стала "останньою любов'ю" Берії і пережила Ката на 61 рік

Як повідомляв портал "Знай.uа", молодий тато "поховав" кар'єру, щоб виховувати незрячу дочку з ДЦП

Також, "Знай.uа" писав, що український заробітчанин полюбив італійку і піддався гніву її батька