Маленькій дівчинці-інваліду поставили протези ніг і дали можливість ходити. Про це розповіли в репортажі ЗМІ.

Повідомляється, що в Росії сім'я Макарових удочерила маленьку сироту Зою, у якої немає ніг. Сім'я дбала про дівчинку і була прийнята до Фонду "волонтери на допомогу дітям-сиротам".

Читайте Знай в Google News!

Даний фонд піклується про те, щоб такі діти як зоя отримували медичну допомогу і всебічну підтримку.

У 2016 році у фонді запустили нову акцію під назвою "добрі кришечки". В рамках цього проекту люди збирають пластикові кришечки і здають на переробку, а виручені кошти йдуть на допомогу хворим дітям.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Завдяки цьому вони змогли зібрати кошти на покупку протезів для Зої. Зараз дівовчке 3,5 роки і тепер вона має можливість виходити на вулицю і грати на майданчику.

Зоя з батьками, кадр з відео: Facebook

"Коли бачить, що інші діти бігають, грають в м'яч, вона просить, щоб я купила їй ніжки. В іншому вона справляється сама або з нашої з чоловіком підтримкою. Вона гойдається на гойдалках, вона забирається на гірку і сама спускається з неї, грає в пісочниці — все, що роблять інші діти." - розповіла прийомна мама Зої.

Добрые крышечки

У маленькой Зои почти нет ножек. Но с помощью волонтёров она уже делает первые шаги в счастливую жизнь. https://otkazniki.ru/

Geplaatst door Made in Russiа op Donderdag 13 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що до маленької Українки повернувся рак, крик про допомогу мами гримить на всю Україну

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі рятують трирічного малюка з моторошними опіками

Також, "Знай.uа" писав, що волонтер з Дніпра присвятила життя важко хворим дітям