Маленьку дівчинку народжену сурогатною матір'ю кинули через страшний діагноз. Про це розповіли в сюжеті "Радіо Свобода".

Повідомляється, що пара з США дуже хотіла завести дитину і вдалася до допомоги центру сурогатних матерів в Україні.

Читайте Знай в Google News!

Сурогатна мати народила для них дівчинку, проте дитині поставили страшний діагноз. Дівчинка не могла рухатися і дихати, а також не реагувала на світло і звуки. Після цього американські батьки дівчинки відмовилися від неї і попросили відключити її від апаратів життєзабезпечення.

Медсестра з обласної дитячої лікарні Марина не змогла цього зробити і стала піклуватися про дівчинку. Вона почала виходжувати дитину, зв'язувалася з її батьками і намагалася умовити їх передумати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Брізі, кадр з репортажу Радіо Свобода: Facebook

"Сказали, що якщо я не залишу їх у спокої, вони повідомлять в поліцію. І все, спілкування на цьому закінчилося. Я просто зрозуміла, що вона там не потрібна" - розповіла Марина.

Дівчинку звуть Бріджет, але всі скорочено називають її Брізі. Зараз вона живе в дитячому будинку "Сонечко" і з нею постійно займаються реабілітологи. Дівчинка робить великі успіхи в одужанні і вже може вільно рухатися.

Рік тому в Україні дозволили міжнародне удочеріння дітей з діагнозом як у Брізі і тепер кинута батьками дівчинка чекає нову сім'ю.

Нічийна «сурогатна» дитина

Історія цієї дівчинки шокувала світ: народжена в Україні сурогатною матір’ю і покинута біологічними батьками американцями. В дитячому будинку-інтернаті «Сонечко» Брізі чекає на нову родину Відео проєкту #ВУкраїні Спільно з Настоящее Время

Geplaatst door Радіо Свобода op Vrijdag 24 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українці забили на сполох через безпритульного малюка

Як повідомляв портал "Знай.uа", шестирічна дівчинка з Трускавця закохала в себе українців і стала зіркою мережі

Також, "Знай.uа" писав, що хмельничанка народила шістнадцяту дитину і заплакала від щастя