Синдром Дауна не перешкода справжнім почуттям. Підтвердженням цьому є історія, яку опублікували в зарубіжних ЗМІ.

Повідомляється, що в квітні 2019 року, під час конференції для людей з синдромом Дауна зустрілися Нік і Габі. Вони разом відвідували всі заходи, постійно перебували поруч один з одним і швидко зрозуміли, що ніколи не хочуть розлучатися. Однак під кінець конференції їхні батьки забули обмінятися контактними даними.

Читайте Знай в Google News!

По поверненню додому Нік знайшов Габі в соцмережах і у них почалося активне листування. Парі подобалося спілкуватися, проте була одна проблема, між ними була відстань в 800 кілометрів.

На наступній літній конференції їм не вдалося побачитися і повернувшись додому Габі почала ридати. Після цього вона сказала мамі, що не може без Ніка.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Жінка не могла дивитися на страждання дочки і зв'язалася з мамою Ніка. Разом вони вирішили, що повинні влаштувати зустріч їхнім дітям.

Нік і Габі, кадр з відео: YouTube

Мері, мама Габі, замовила квитки і сказала, що вони летять на конференцію. У той же час Ліза, мама Ніка, попросила сина поїхати з нею в аеропорт, нібито зустріти друга.

Для пари ця зустріч була сюрпризом, тому вони не могли стримати емоцій, коли побачили один-одного. Нік побачивши Габі відразу ж почав плакати, а дівчина кинула сумки і побігла до нього.

Вони довго обіймалися і не відходили один від одного. Батькам вдалося зняти цю зустріч на відео. Після цього Мері і Ліза домовилися частіше влаштовувати подібне, а після останньої такої зустрічі Нік і Габі прийняли рішення одружитися.

зустріч Ніка і Габі, кадр з відео: YouTube

При цьому синдром Дауна зовсім не заважає парі. Габі відкрила свою кав'ярню, де працюють люди з таким же діагнозом. Нік виступає в першій комедійній групі, яка створена для людей з синдромом Дауна. Тому у них досить щільний графік, проте це не заважає закоханим приділяти увагу один одному.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна львів'янка з синдромом Дауна показала "справжнє кохання" і неймовірну силу духу

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Харковом чоловік з синдромом Дауна сім років мучиться в лікарні

Також, "Знай.uа" писав, що синдром Дауна та аутизм - не вирок, у Львові винайшли оригінальний метод лікування