Багатодітна мама подарувала вишиванки для 10 окремої гірсько-штурмової бригади. Про це розповіли в репортажі телеканалу "НТК".

Повідомляється, що мама чотирьох дітей Людмила Волощук власними руками вишила вишиванки для музикантів 10 окремої гірсько-штурмової бригади, яка знаходиться в Коломиї.

Читайте Знай в Google News!

Вишиванки були зроблені безкоштовно і передані військовим громадською організацією "Союз Чорнобиль України".

"Командир 10 ОГШБр Зубанич при нагоді звернувся до нас з проханням допомогти оркестру. Наш оркестр "Едельвейс" має дуже хороші духові інструменти, але у них немає вишиванок. Ми погодилися, не думали, що це буде складно. Це 22 вишиванки чоловічих і 3 жіночих."- розповів голова організації Віктор Позник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вишиванки, кадр з репортажу НТК: YouTube

Вищшиванки були зроблені в кольорах національного прапора. Основний колір вишиванок-синій, а українські візерунки та герб на них зроблені жовтими нитками.

"Дякуємо Богу, у нас є Людмила Волощук - жінка яка має чотирьох дітей. Вона це все організовувала і вишивала, а ми закупили всі матеріали" - додав Віктор Позник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що волонтерка з Франківська оплатила десятки операцій пораненим героям

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині висушили сльози мамі та вдові загиблого героя

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові рятують столітню грушу, яку Франко посадив разом із синами