У Франківську місцеві жителі вийшли на мітинг проти введення карантину в місті. Про це розповіли у виданні "Версії".

Повідомляється, що у Франківську на мітинг проти визначення міста в червону зону вийшли співробітники освітніх установ, приватні підприємці, спортсмени і навіть школярі.

Читайте Знай в Google News!

Останні вимагають, щоб їм дозволили нормально вчиться в школі, оскільки Дистанційно неможливо якісно зрозуміти всю програму через що літні канікули вони провели з репетиторами.

"Дистанційне навчання - це дуже важко. Особливо тоді, коли я, як тільки прокидаюся вранці, і у мене вже починається онлайн урок. Плюс, поки вчителька зрозуміє, хто є хто в Мережі, як хто підписався, когось вибило, когось треба підключити. Це все займає дуже багато часу і навчання практично безглузде. Ми нічого не розуміємо. Я ціле літо ходила до репетитора за 7 клас, тому, що я абсолютно не зрозуміла нічого з тих тем, які ми вчили на дистанційному навчанні" - розповіла школярка з Франківська Юлія Лапіна.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Мітіинг у Франківську, фото: Facebook Руслан Марцінків

Школярка каже, що вчителі всіма силами намагаються донести матеріал, проте складнощі виникають через саму форму навчання. Крім того дискомфорт створює і те, що під час навчання однокласники не спілкуються між собою. Тому вона готова дотримуватися всіх заходів карантину, аби в місті відкрили школи.

"Я хочу ходити в школу. Я готова носити маску або респіратор, взяти з собою антисептики. Допомогти друзям. Можливо, проводити якесь прибирання в школі. Я готова на будь-які такі дії, щоб ходити до школи. Коли я дізналася, що ми будемо вчитися на дистанційному навчанні, я просто почала плакати." - зізналася Юлія Лапіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що голодні чернівчани повстали проти "червоної зони" Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі батьків не пустять до школи 1 вересня

Також, "Знай.uа" писав, чи будуть проводитися лінійки на 1 вересня