В Івано-Франківську не зупинятимуть громадський транспорт на карантині. Про це, в інтерв'ю для місцевого телеканалу, розповів глава міста Руслан Марцінків.

Повідомляється, що Івано-Франківськ був визначений в "червону зону" карантину. У зв'язку з цим в місті повинні ввести певні обмеження.

Читайте Знай в Google News!

Однак Руслан Марцінків не згоден з даним рішенням і вважає, що дане рішення політичне. Мер Франківська підкреслив, що більшість критеріїв для введення міста в "червону зону" суб'єктивні і не відображають реальної ситуації з COVID-19.

Після цього Марцінків звернувся до франківчан із закликом не мовчати і показати позицію незгоди з рішенням ввести в місті карантинні обмеження.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Тому звертаюся до франківців: не мовчати, діяти законними методами, для нас дуже важливо сьогодні показати свою позицію" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з відео: Facebook Руслан Марцінків

Також він додав, що не дивлячись на "червону зону" карантину у Франківську не мають наміру зупиняти громадський транспорт і він буде працювати в звичайному режимі але в статусі "спецперевезень".

"Про ці "спецперевезення" ми повідомимо з часом. Тобто, за якими посвідченнями, або за якими довідками, ми також думаємо видати спецпропуски... тобто, ми розробляємо цей механізм, але громадський, комунальний і приватний транспорт буде діяти в режимі звичних маршрутів, але з табличкою "спецперевезення"" - додав Руслан Марцінків.

Моя позиція щодо посилення карантину в Івано-Франківську

Моя позиція щодо посилення карантину в Івано-Франківську

Geplaatst door Руслан Марцінків op Donderdag 27 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жорсткий карантин в Україні: слуга народу сказав, Чого чекати найближчим часом

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом Китайський вірус закрив перед породіллями двері пологового будинку

Також, "Знай.uа" писав, що у дитячий сад доведеться ходити по-новому