Стало відомо про те, що мер Івано-Франківська Марцінків, екстрено звернувся до місцевих жителів через карантин.

Таким чином, повідомляється, що місцевий глава виступив зі зверненням до громадян, у зв'язку з входженням міста в червону зону карантину починаючи з 31 Серпня.

Дізнався він про цю новину не через офіційних представників, а через Інтернет. Потім, дана інформація була підтверджена головою ОДА Віталієм Федоровим.

Франківськ - у "червоній зоні"? Завтра о 8:00 збираємо комісію з ТЕБ і надзвичайних ситуацій.

Geplaatst door Руслан Марцінків op Donderdag 27 augustus 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Руслан Марцінків говорить про те, що хотілося б, щоб влада так не надходила. Це знову великі збитки для міста, так як будуть введені жорсткі умови для бізнесу, який приносить податки.

Він додав, що завтра вранці скликає комісію з ТЕБ і НС, де буде прийнято рішення по 1 вересня. Громадський транспорт, за словами мера, працюватиме в режимі спецперевезень.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 114 497 059 випадків зараження. За добу зафіксували 2438 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 55 083 пацієнтів. За останню добу видужало 866 людини, 48 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.