На Франківщині одразу двоє довгожителів відзначили 90-річний ювілей. Про це розповів голова Боршнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 30 Серпня житель села Боршнів Михайло Миколайович Ткачук і мешканка Боршнів-Осадської ОТГ Стаєфанія Василівна Мислюк відсвяткували 90-річчя.

Читайте Знай в Google News!

У зв'язку з цим голова ОТГ Назарій Іванів особисто навідався в гості до ювілярів і привітав їх з досягненням почесного віку.

"Шановні ювіляри! Нехай людська шана буде вдячністю за вашу працю, життєвий оптимізм не згасає у вашому серці, очі завжди випромінюють доброту і любов. Бажаємо Вам міцного здоров'я, благополуччя, родинного тепла та благословення."- написав Назарій Іванів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він також підкреслив, що в Боршнів-Осадській ОТГ ще з самого заснування існує традиція вітати довгожителів з 90 і 95-річчям.

"Це прекрасна можливість подякувати довгожителів за їх життєвий досвід, мудрість років і невтомну працю."- додав Назарій Іванів.

Публікація Назарія Іваніва: Facebook

До публікації Назарій Іванів додав фотографії з ювілярами, які були зроблені під час його візиту.

привітання ювіляра з 90-річчям, фото: Facebook Назарій Іванів

привітання ювіляра з 90-річчям, фото: Facebook Назарій Іванів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що легендарна патріотка з Тернопільщини дала фору молодим

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'янка отримала закордонний паспорт у 102 роки

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові святкує ювілей легендарна спортсменка