На Франківщині пенсіонерка відсвяткувала 90-річчя. Про це розповів глава Боршнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що вчора, 3 серпня, мешканці села Боршна Полянській Ганні Петрівній виповнилося 90 років.

Читайте Знай в Google News!

"Така ювілейна дата - важлива і значуща подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Господь благословив Вас довголіттям за ваше добро і чуйне серце." - написав Назарій Іванів.

Після цього він привітав бабусю з досягненням поважного віку і побажав їй добра, любові, життєвого оптимізму і позитивних емоцій.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Бажаю Вам міцного здоров'я, благополуччя, родинного тепла і благословення." - додав Назарій Іванів.

Ганна Петрівна і Назарій Іванів, фото: Facebook Назарій Іванів

Також глава Боршнів-Осадської ОТГ підкреслив, що привітання пенсіонерки з таким почесним віком це не просто данина поваги довголіттю а ціла традиція.

"Вітати довгожителів з 90 і 95-річчям - це хороша традиція, яку почали зі створенням Брошнів-Осадської ОТГ, щоб дарувати увагу та турботу важливим ювілярам, ​​за плечима у яких вже 9 десятиліть. Це чудова нагода подякувати довгожителям за їх життєвий досвід, мудрість років і невтомну працю." - закінчив повідомлення Назарій Іванів.

Привітання від Назарія Іваніва, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стукнуло 90, а вона як огірочок - на Тернопільщині привітали супер-бабусю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", жителька Франківщини відсвяткувала 100-річчя - пронесла радість життя через табори і репресії.

Також, "Знай.ua" писав, що тернополянка відзначила сторіччя і розкрила головний секрет справжньої жінки - "він" допоміг.