В Івано-Франківську місцевий депутат Андріан Волгін вирішив незвичайним способом позбавити місто від агітаційних плакатів. Про це він розповів на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у Франківську місцевий депутат Андріан Волгін зафарбував темною фарбою агітаційні банери іншого депутата.

Читайте Знай в Google News!

"Дію "по наростаючій", щоб забрати їх все з центральної вулиці нашого міста. Деякі споруди надалі привезу депутату під його будинок."- написав Андріан Волгін.

повідомлення Андріана Волгіна: Facebook

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До повідомлення він додав колаж з фотографій, на яких можна побачити агітаційні банери у Франківську, які повністю зафарбовані темною фарбою.

зафарбовані банери у Франківську, фото: Facebook Андріан Волгін

У повідомленні Андріан Волгін не вказав, чиї саме банери він зафарбував. Однак на запитання в коментарях відповів, що зафарбував плакати Володимира Кушніра, який є головою представництва партії "Європейська Солідарність" в Івано-Франківську та всій області.

коментарі до повідомлення Андріана Волгіна: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові депутати масово тікають від Садового, замішаний Зеленський

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті депутат сколотив банду, щоб грабувати іноземців

Також, "Знай.uа" писав, що мер Тернополя Сергій Надал розповів і показав, як тернополяни захистили українську мову.