Голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вирішив покарати місцевих чиновників за неякісне виконання обов'язків. Про це він розповів на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків повідомив, що прийняв рішення скоротити на 20% премії керівників двох комунальних підприємств: Управління капітального будівництва Роману Галіпчаку та керівнику "Івано-Франківськводоекотехпром" Роману Кімачуку.

Читайте Знай в Google News!

Причиною такого рішення Марцінків вказав скарги від жителів на розкопки і проведення неякісних робіт.

"Я давно говорив, що потрібно відповідально ставитися до своєї роботи. І за халтуру потрібно карати іноді-показово. Коли після ремонту мереж течуть труби, або коли розкопують нову дорогу через чийсь недогляд-хтось повинен нести за це відповідальність. Заплатити штраф або навіть бути звільненим."- написав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В кінці повідомлення він підкреслив, що оштрафовані керівники, оскільки вони повинні нести відповідальність.

Також Марцінків висловив сподівання, що подібні заходи змотивують керівників робити роботу якісно і в поставлені терміни.

повідомлення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Садовий зізнався, скільки чиновників Львівської міської ради захворіли-19

Як повідомляв портал "Знай.uа", Філатов розкрив плани слуг Зеленського щодо "захоплення" Дніпра

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко планує витратити 92 млн гривень на підкуп виборців під личиною програми “Турбота”