У Франківську діти підуть до шкіл з 1 вересня. Про це розповів голова Департаменту науки і освіти Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук під час оперативного засідання.

Сьогодні, 25 серпня, пройшло оперативне засідання міської ради Івано-Франківська, де ігор Максимчак ще раз підтвердив, що гколи міста готуються до початку навчального року з 1 вересня.

Читайте Знай в Google News!

"питання навчального року є одним з найактуальніших в медійному просторі, серед батьків і педагогів. На початку хочу підкреслити, що 1 вересня ми починаємо в звичайному режимі" - сказав Ігор Максимчук.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами чиновника, з першого вересня у Франківську розпочнуть роботу 106 навчальних закладів, які приймуть 59 тисяч дітей.

14 шкіл міста приймуть понад 1 000 нових учнів. Також він додав, що цього року кількість нових класів зросте на 35. Середня наповненість КЛАСІВ складе більше 27 осіб.

Крім того Максимчук нагадав, що буде введена друга зміна, на якій будуть навчатися майже 4 500 учнів.

Він додав, що всі школи будуть повністю забезпечені необхідними книгами, а також антисептиками та дезінфікуючими засобами.

Також ситуацію прокоментував і очільник міста Руслан Марцінків.

" якщо у когось із учнів і персоналу виявлять коронавірус, будемо закривати клас або заклад. Цього не варто боятися. Всі спокійно йдемо з 1 вересня на навчання. Я розумію, є такі, хто цього не хоче. Але ми проводили опитування. 97% батьків - за і 3% - проти", - сказав Руслан Марцінків.

Оперативна нарада || 25.08.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 24 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як школи працюватимуть під час карантину

Як повідомляв портал "Знай.uа", харківські школярі не почують перший дзвінок 1 вересня

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях масово закривають школи