В Івано-Франківську з'являться автобуси турецького виробництва. Про це розповіли у виданні "autoconsulting" посилаючись на слова мера міста Русласна Марцінківа.

Повідомляється, що Івано-Франківськ має намір закупити 9 нових автобусів середнього класу. П'ять з цих автобусів будуть турецького виробництва - Guleryur Cobra. При цьому їх довжина буде меншою, ніж у моделі GD 272 LF, яка вже знаходиться в експлуатації КП "Електроавтотранс ІФ". Ще 4 закуплених автобуси будуть МАЗ-206.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу місто вирішило відмовитися від 12-метрових автобусів. Тому довжина нових автобусів складе 8,8 - 9,3 метри. Вони будуть експлуатуватися на тих маршрутах, де багато вузьких вулиць. Всі автобуси будуть придбані в лізинг.

Варто зазначити, що це буде вже друга поставка турецьких автобусів Guleryur для муніципалітетів України. Однак, крім Івано-Франківська ці автобуси не використовувалися в інших містах країни. У той же час Автобуси МАЗ-206 давно використовуються в багатьох містах України.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Автобус, фото: autoconsulting

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Хмельницьким маршрутка розчавила жінку-пішохода

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові бидло-маршрутник вигнав нещасну матір Героя АТО