24 серпня, на День Незалежності, проїзд у всьому громадському транспорті Івано-Франківська для пасажирів у вишиванках буде безкоштовним.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Руслан Марцінків.

"А ми приготували для вас подарунок", - пише Марцінків.

До акції долучаться не лише муніципальний “Електроавтотранс”, а й приватні маршрутні перевізники.

"Вдягаймо вишиванку, готуймо найкращий настрій і святкуймо з палким серцем", – додає Марцінків.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нагадаємо, що у столиці мер Кличко підняв найбільший прапор України.

Почесними гостями церемонії стали ветерани АТО, громадські діячі, представники дипломатичного корпусу, відомі українські спорстмени і культурні діячі, політики і представники бізнесу.

Флагшток споруджений на символічному місці. З печерських пагорбів Державний Прапор України буде видно з багатьох місць столиці: і вдень, і вночі. Висота флагштоку – близько 90 метрів. А розміри полотнища – 16 на 24 метри.

Разом з мером Києва на урочистій церемонії виступили Герой України, генерал-майор Збройних сил України, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Ігор Гордійчук, громадський діяч, український екстремальний мандрівник Микола Подрезан, відома українська акторка театру та кіно Лариса Руснак.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Франківськом до Дня Незалежності "струснуть пил" з 20-річних статуй - "Ще знадобляться"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Франківську вчителів будуть "шмонати" на китайський вірус: "Аналізи на стіл, і на урок"

Також портал «Знай.uа» писав, що Марцінків відпочив у Карпатах перед виборами - красуня-дружина і маленька принцеса з соскою