В Івано-Франківську проводитимуть тестування вчителів на COVID-19. Відповідне рішення ухвалили депутати на засіданні 43-ї сесії міської ради.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що вже з 1 вересня середньоосвітні навчальні заклади та дитячі садки почнуть приймати у свої стіни учнів. Школярам і так довелося закінчувати навчальний рік дистанційно, а батькам брати позапланові відпустки, щоб забезпечити своїм чадам належні умови для навчання. Тому по можливості новий навчальний рік планують розпочати безпосередньо в стінах шкіл.

Міська рада Івано-Франківська виділить гроші, щоб закупити в освітні установи безконтактні термометри, антисептичні та дезінфікуючі засоби. Крім цього, 35 депутатів підтримали пропозицію закупити ПЛР-тести для педагогів шкіл.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"З початком навчального року групою, що перебуватиме у зоні найбільшого ризику, стануть вчителі, адже саме їм у процесі навчання доведеться контактувати з десятками учнів різних класів. Задля збереження здоров'я учителів, пропонуємо також виділити необхідні кошти для постійного тестування на коронавірус педагогів кожного навчального закладу Івано-Франківська", - зазначив Петро Шкутяк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині школи забезпечили антисептиками та термометрами.

Як повідомляв портал Знай.иа, у дитячих садках Львова викладатимуть незвичайний предмет-сексуальне виховання.

Також Знай.иа писав, що тернопільських школярів та їх батьків попередили про небезпеку, яка підстерігає під час купівлі канцелярських товарів до школи.