Руслан Марцінків вирішив відпочити разом з родиною. Про це мер Франківська розповів на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Руслан Марцінків відправився на відпочинок в Карпати зі своєю дружиною і маленькою донькою.

Читайте Знай в Google News!

Мер Франківська опублікував кілька фотографій і відео з відпочинку. На першому знімку Марцінків, його дружина і донька позують на тлі Бухтівецького водоспаду, на інших фото він зняв сам водоспад і незвичайні скелі.

Руслан Марцінків з сім'єю, фото: Facebook

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Бухтівецький водоспад, фото Руслан Марцінків: Facebook

На відео Марцінків також показав Бухтівецький водоспад, який відвідав разом з родиною.

Geplaatst door Руслан Марцінків op Zaterdag 15 augustus 2020

"Подорожуємо" - підписав публікацію Руслан Марцінків.

публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Бухтівецький водоспад по праву вважається одним з найкрасивіших водоспадів в Карпатах. Він знаходиться поблизу селища Буково. Він являє собою однокаскадний водоспад висотою близько 8 м і шириною близько 2 м.останнім часом він легко впізнається по характерній колоді, що лежить прямо в потоці води.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кернес "схрестить меч" з суперблондинкою і мільярдером: хто мітить у крісло мера Харкова

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Києва Віталій Кличко руками своїх друзів з "будівельної мафії" будує житлові комплекси на місці дитячих садків.

Також, "Знай.uа" писав, що міський голова Борис Філатов розповів городянам, наскільки він знесилив від багаторічної боротьби.