Протягом п'яти років в Івано-Франківську усиновили 19 дітей, проте історій про це майже ніхто не розповідає. У виданні "Фіртка" розшукали франківчанку, яка усиновила двох сестричок і поділилася, як це сталося.

Жінка розповіла, що задумалася про усиновлення після народження першої дитини. Вона цікавилася цим питанням, проте після народження другого ці думки пішли іна другий план, адже у неї просто не вистачало часу.

Читайте Знай в Google News!

Після того як діти підросли, жінка знову задумалася про усиновлення. Разом з чоловіком вони для інтересу переглянули сайт дитячого будинку і були шоковані тим, скільки там маленьких і нещасних дітей.

Через деякий час франківчанка зважилася усиновити дітей. Чоловік спершу був проти, але потім погодився. Старші діти також зраділи тому, що в їхній родині з'явиться братик або сестричка. Лише одна з бабусь була проти такого рішення.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Якщо ви вирішили всиновлювати дітей, не треба взагалі це обговорювати з сім'єю. Є дружина, чоловік, діти-з ними варто радитися. А ось на сімейних радах зі старшими членами сім'ї ви не будете мати власної думки. На вас будуть тиснути. Рішення повинні приймати тільки ви" - ділиться порадою жінка

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Сім'я удочерила двох дівчаток, сестер віком 2,5 і 1,5 року. За словами жінки з молодшою було дуже просто, оскільки вона ще нічого не розуміла, проте старша вже усвідомлювала, що відбувається і була налякана. Дівчинку навряд чи вдалося посадити в автомобіль, щоб довезти додому. Вдома вона постійно стояла в кутку і цілих три дні боялася вийти на вулицю. Після дитбудинку їй було складно до цього звикнути до того, що можна вільно гуляти по вулиці.

Поступово діти адаптувалися і звикали. Сім'я часто їздила з ними на відпочинок в гори та інші місця, де вони не перетиналися з іншими людьми і дівчатка могли розкритися.

В даний момент вони вже звикли до нової сім'ї і поводяться цілком відкрито. Крім того, між дівчатками і батьками встановилося розуміння і любов, проте у них ще залишилися деякі травми, з якими жінка працює.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молода Українка усиновила вісім братиків і сестричок після смерті мами

Як повідомляв портал "Знай.uа", київська чиновниця наживалася на сиротах під носом у Кличка

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом молода пара "усиновила" незвичайних малюків