12-річному хлопчикові-сироті з Волині відмовили в участі в нацвідборі на дитяче Євробачення. Про це розповіли у виданні "Страна".

Повідомляється, що 12-річний Максим Ткачук набрав необхідну кількість лайків для участі в Нацвідборі на дитяче Євробачення, проте НСТУ відмовила хлопчикові в участі і видалила ролик з його виконанням композиції "Джамайка". Бабуся Максима вважає, що подібне могло статися через скандал з піснею "Смуглянка".

Читайте Знай в Google News!

Справа в тому, що на початку цього року Максим Тукачук відправився в Лондон на пісенний конкурс до 75-річчя Перемоги. Під час конкурсу він вийшов у формі радянського солдата і заспівав кілька композицій.

Максим виконав "Синю вічність" Мусліма Магомаєва, Souvenir Деміса Руссоса і "Смуглянку" з фільму "В бій йдуть одні старі". Хлопчик заспівав дуже добре і більш ніж гідно представив Україну на світовому конкурсі. Він обійшов 23 конкурентів і повернувся в рідне село з трьома нагородами.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак виступ Максима не оцінили агресивно налаштовані націоналісти, які стали ображати 12-річного хлопчика-сироту в соцмережах і травити його за цей виступ. До них приєдналися і деякі ЗМІ. Але максим поводився по-дорослому і не реагував на цю ситуацію.

негативні коментарі на адресу Максима Ткачука, Facebook, скріншот: Страна

негативні коментарі на адресу Максима Ткачука, Facebook, скріншот:: Страна

З часом скандал вщух, але як виявилося, про виступ не забули, про що свідчить відмова хлопчикові у відборі на дитяче Євробачення.

"Мені натякнули, що це через пісню "Смуглянка". З телеканалу ніхто не набирав і нічого не пояснив. Я б хотіла у них запитати, щоб вони мені особисто сказали Чому. Дитина набрала більше 12 тисяч голосів, і більше 30 тисяч переглядів. Якщо правда, що через "Смуглянку", то я не знаю, тоді в нашій країні взагалі капець" - прокоментувала бабуся хлопчика Лариса Володимирівна.

Обкладинка відео на Максима Ткачука на пісню Джамайка: Страна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тернопільські школярі можуть не сісти за парти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", з 1 вересня в школах працюватимуть "бульбашки".

Також, "Знай.uа" писав, що маленьких дніпрян запустять у садочки вже з 1 вересня, але є умова.