Прикарпатка виграла три медалі на престижному чемпіонаті з плавання на байдарках. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

Повідомляється, що спортсменка Івано-Франківського клубу "Альбатрос" Ольга Крикун виборола дві золотих і одну бронзову медаль на особистому чемпіонаті України з плавання на байдарках і каное пам'яті В'ячеслава Сорокіна.

Читайте Знай в Google News!

Тренер дівчини Микола пиріг розповів журналістам, що його підопічна виграла дві золоті медалі в категорії "каное-четвірка класу "мікс" і на дистанції один кілометр — в "каное-двійці ". Крім цього Ольга виграла бронзову медаль в "каное-двійці" на дистанції 500 метрів.

Тренер зазначив, що підготовка була не цілеспрямованою, оскільки у Франківській області забороняли проводити тренування, однак це не завадило Ользі виступити більш ніж гідно.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Микола пиріг зазначив, що спортсмени з Прикарпаття, на жаль, не змогли закрити всі "галочки" за нагородами, оскільки не брали участь у командних змаганнях.

"Наша збірна області не може конкурувати з іншими областями. З нашої області виїжджають по двоє-троє спортсменів. Від інших областей - по 40-50 осіб. Тому ми не можемо "закривати" програму по максимуму, щоб можна було конкурувати на рівних з іншими областями, щоб боротися за місця командні" - додав Микола пиріг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українську чемпіонку Європи дискваліфікували через допінг.

Як повідомляв портал "Знай.uа", український боксер Редкач здивував трюками посеред поля.

Також, "Знай.uа" писав, що Українська чемпіонка Бех-Романчук позувала в саду без одягу.