На Прикарпатті в річці зник неповнолітній хлопчик. Про це розповіли в на порталі ДСНС Івано-Франківської області.

Повідомляється, що 17 Серпня 12-річний житель села Нижнів відпочивав на річці Дністер, яка проходить неподалік. Однак хлопчик не повернувся додому і безслідно зник.

Читайте Знай в Google News!

Одяг хлопчика та його велосипед виявили на березі Дністра на відстані близько 2м нижче за течією від автомобільного мосту.

На місце просишества прибули співробітники поліції та Тлумацького відділення ДСНС в області. Вони провели поверхневий огляд правого берега річки, проте ці пошуки не дали результатів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

17 серпня, о 20:05 на пошуки хлопчика була направленя команда водолазів, ака складалася з шести чоловік. О 21:03 вони прибули на місце події в село Нижнів і почали пошукові роботи.

Була проведена рекогносцировка місцевості, однак у зв'язку з пізнім часом доби і зниженням видимості пошукові роботи були перенесені на наступний день.

18 серпня о 07:00 водолазно-поскові роботи відновили.

О 08:16 водолази виявили тіло загиблого хлопчика за 200 метрів від місця утоплення і підняли його на поверхню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують безвісти зниклого 33-річного чоловіка, який вийшов з дому і не повертався досі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", до поліцейських Мукачева звернувся місцевий житель, який повідомив про зникнення свого 12-річного молодшого брата.

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом зник розгублений пенсіонер у капцях