На Франківщині річка поглинула місцевого жителя. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Стало відомо, що 9 серпня о 17: 49 поліцейські повідомили про те, що в річці Дністер найімовірніше потонув 28-річний житель села Городниця.

Співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №13 почали пошуки зниклого. Вони провели візуальне обстеження поверхні плеса та правого берега річки Дністер.

До пошуків також залучили команду рятувальників з управління ДСНС Івано-Франківської області а кількості 5 осіб. Серед них 3 водолази, 2 одиниці техніки, в тому числі один човен.

Станом на 10 серпня, на 07:00 ранку зниклого чоловіка не знайдено. Водолази продовжують пошукові роботи в річці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

річка Дністер, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, що на Закарпатті розшукали малюка, який загубився пізно вночі. Пошукові роботи тривали всю ніч і під ранок хлопчика вдалося знайти в одному з покинутих будинків дачного кооперативу на відстані приблизно кілометра від його будинку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 29 липня в селі Олянівка, Красноградського району, Харківської області, зникла 59-річна Махиня Ольга Григорівна. За інформацією поліції, жінка може перебувати в Дніпропетровській області. Жителів Дніпра просять допомогти з пошуками.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині нацгвардійці з квадрокоптером, кілька діб розшукували 85-річну бабусю на велосипеді.