Медик з Прикарпаття хоче відправити людей у майбутнє на 100 років. Про це розповіли у виданні "Галицький кореспондент".

Повідомляється, що всесвітньо-відомий лікар з прикарпатським корінням Микола Корпан має намір запустити унікальний проект в якому він занурить кілька людей в летаргічний сон на 100 років. При цьому, втілити задумане він планує на території України.

Микола розповів, що довгий час займається вивченням питання довголіття людини і намагається дати відповідь на питання, чому люди в середньому живуть по 60-80 років, а не 300-600 або наприклад два роки.

Свій проект Микола Корпан поділив а три фази. Першу фазу він називає "лінія здоров'я". На цьому етапі всім, хто бере участь в проекті проведуть комплексне обстеження організму, розроблять індивідуальну "матрицю здоров'я" і рекомендації для його підтримки. Обстеження планується провести у Відні.

Після того, як "матриця здоров'я" буде ідеальною, лише деякі учасники вступлять у другу фазу. На цьому етапі за здоров'ям людей стежитимуть медики, вчені, біохіміки та дієтологи, які розроблятимуть для них індивідуальне харчування та багато іншого. Мета цієї фази-підтримати якісне життя мінімум на 101 рік.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Микола Корпан, фото: Галицький кореспондент

На третю фазу проекту, за словами Миколи, потраплять не більше 10-20 учасників. Їх помістять в спеціальні колумбарії і занурять в летаргічний сон і сповільнять процеси життєдіяльності організму. За ними стежитимуть кілька поколінь фахівців і через 100 років їх поступово виведуть з цього стану.

"Уявіть собі двигун машини. Він може за хвилину робити сто тисяч обертів, а може – всього п'ять. В обох випадках двигун все одно працює. Наше завдання - опустити організм з, умовно кажучи, десяти тисяч оборотів до п'яти, тобто серце працює, але замість 60-80 ударів в хвилину воно буде робити лише п'ять."- розповів Микола Корпан.

Він підкреслив, що колумбарії будуть розмічені в Україні, під землею, на глибині 300-400 метрів. За словами доктора, в країні є всі необхідні ресурси для цього. Також Микола додав, що це "задоволення" коштуватиме досить дорого.

"Йдеться про чималі кошти в Євро, адже цілодобову кропітку працю бригад фахівців треба оплачувати протягом сотні років. Зате перша фаза моєї формули "101 плюс" доступна для кожної людини в нашому українському суспільстві і на планеті в цілому."- додав Микола Корпан.

Микола Корпан, фото: Галицький кореспондент

Нагадаємо, що медики інфекціонки розкрили харків'янам очі на правду про вірус.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у лікарні на Буковині медсестер залишили без "ковидної" надбавки.

Також, "Знай.uа" писав, що львівські хірурги подарували друге життя жінці з 10-кілограмовою пухлиною.