Суд визначив запобіжний захід для калушанина, який завдав каліцтва водієві автомобіля. Про це розповіли у виданні "Вікна".

Повідомляється, що 6 червня минулого року близько 20:00 компанія з трьох осіб проходила по вулиці Грушевського в напрямку вулиці Бандери і перетинала проїжджу частину. Автомобіль ВАЗ 1118, який рухався по дорозі в цей час зупинився і пропустив компанію.

Читайте Знай в Google News!

Тоді один з компанії, під приводом того, що водій створив аварійну ситуацію, підійшов до автомобіля і завдав кілька ударів по голові водія через відкрите вікно.

Чоловік намагався вийти з автомобіля, але порушник не дав йому цього зробити, притримав двері і завдав нею удар по тілу і руках водія. Все ж чоловікові вдалося вийти з салону, проте в цей момент він отримав удари руками по тулубу і удар ногою в живіт.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На цьому порушник не зупинився. Він вліз на автомобіль і почав на ньому стрибати.

Під час судового засідання порушник визнав свою провину і просив суворо його не карати.

Суд дійшов висновку, що дебошира можна перевиховати без ізоляції від суспільства і обрав запобіжний захід у вигляді штрафу в розмірі 8500 гривень.

Крім цього, зловмисник повинен сплатити потерпілому 2400 гривень матеріальної шкоди і 2000 гривень моральної шкоди, а також витрати на юридичну допомогу в розмірі 10 000 гривень. А також відшкодувати державі 1256,08 гривні витрат за проведення експертиз.

поліцейський, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львів'янин за кермом допився до"рекорду".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Запорізькій шкуродерці оголосили про підозру.

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом юні брати-шумахери влаштували покатушки на вкраденому авто.