У центрі Калуша за ніч з'явився торговий кіоск. Про це розповіли у виданні “Вікна”.

Повідомляється, що 11 серпня, буквально за одну ніч у місті Калуш на площі Героїв розмістили новий павільйон.

Раніше на цьому місці знаходилася тимчасова споруда — кіоск, який довгий час не використовувався.

Читайте Знай в Google News!

Ще в 2009 році, Ігор Насалик, який тоді обіймав посаду голови міста, обіцяв знести тимчасовий кіоск використовуючи техніку КП "Екосервіс". Причиною такого рішення були порушення - кіоск був побудований не на тому місці, на яке підприємець отримав дозвіл.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Головний архітектор міста Роман Кузик розповів, що кісок був включений в комплексну схему розміщення тимчасових споруд, а в 2019 році його власник склав паспорт прив'язки тимчасової споруди і отримав дозвіл на установку МАФу площею 12 квадратних метрів.

Однак споруда, яка була встановлена в ніч 11 серпня має площу в 32 квадратних метри. При цьому максимальний розмір тимчасової споруди не повинен перевищувати 30 квадратних метрів. Таким чином даний кіоск можна вважати самовільним будівництвом.

Влада міста відразу ж відреагувала на порушення. 11 серпня було складено відповідний акт та проведено засідання виконавчого комітету на якому було вирішено знести кіоск. На це забудовнику дали три дні.

рішення виконавчого комітету Калуша, фото: вікна

рішення виконавчого комітету Калуша, фото: вікна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що з Хмельницького зникли кіоски.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Дніпра масштабна пожежа, палає кафе і десятки кіосків.

Також, "Знай.uа" писав, що з Чернівців зникнуть кіоски з кавою та цигарками.