Франківські школярі розпочнуть навчання з 1 вересня практично у звичайному режимі. Про це розповіла заступник голови Департаменту освіти і науки міста Наталія Микула на засіданні виконавчого комітету.

Повідомляється, що Івано-Франківськ готується до відкриття шкіл і дитячих садків з 1 вересня. Не дивлячись на те, що в Міністерстві освіти ще 31 Липня видали список правил для роботи навчальних закладів під час карантину, ці правила продовжують доповнюватися.

Читайте Знай в Google News!

Так, за словами Наталії Микули, з'явилася інформація, що дітей у класах не доведеться ділити на групи, як це планувалося зробити раніше.

"У нас є додаткова інформація про те, що вже дозволено в навчальних установах знаходиться дітям в кількості більше, ніж 20 осіб. Тобто, ми готуємося до того, що в більшості класи будуть вчиться і не будуть ділиться."- сказала Наталія Микула.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наталія Микула, кадр із засідання виконавчого комітету Івано-Франківська: Facebook

Також вона додала, що в багатьох школах вже зроблені розмітки дистанції, розмітки руху, підготовлені входи і виходи, позначені місця перевірки температури для співробітників і персоналу, а також позначені місця, де будуть встановлені дезінфектори.

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 10 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кернес визначився, коли відправить школярів до школи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям розшифрували нові рекомендації від МОН.

Також, "Знай.uа" писав, що Шмигаль пояснив, як проходитиме навчання з 1 вересня в "червоних зонах" карантину.