В Івано-Франківській області автомобіль збив велосипедиста. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що вчора, 10 серпня в місті Рогатин по вулиці Б.Кудрика сталася ДТП. Навчальний автомобіль ВАЗ 2107, за кермом якого перебував місцевий житель 1962 року народження скоїв наїзд на велосипедистку 2005 року народження.

Читайте Знай в Google News!

Велосипедистка раптово виїхала на головну дорогу з правого боку для водія. Чоловік не встиг зреагувати і це призвело до зіткнення.

В результаті ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована в обласну клінічну лікарню Івано-Франківська.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Інформації про отримані травми та стан дівчини не повідомляли.

Також відсутня інформація про міру покарання для водія і класифікацію даної події правоохоронцями.

автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві загорівся автомобіль кросовер Tesla Model X, який належить колишньому керівнику офісу президента України Андрію Богдану.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо про те, що на трасі Київ-Чоп автомобілі потрапили в серйозну ДТП. Повідомляється, що транспортні засоби після аварії були розбиті в мотлох.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі на житловому масиві Ігрінь автомобіль збив пішохода. В результаті зіткнення з Volkswagen, чоловік відлетів на кілька метрів і йому відірвало ногу. Від великої крововтрати він помер ще до приїзду швидкої допомоги.