У Франківську затримали шахрайку, яка збирала гроші на лікування за допомогою фальшивих довідок. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 9 серпня в Івано-Франківську співробітники муніципальної інспекції затримали шахрайку, яка збирала гроші нібито на лікування дитини.

Жінка перебувала на проїжджій частині на перехресті вулиць Галицька — Пасічна, займалася жебрацтвом і заважала руху автомобілів.

шахрайка жебракує на проїжджій частині, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

При цьому, жінка говорила, що збирає гроші на лікування дитини і на доказ демонструвала медичні довідки. При огляді документів виявилося, що одна довідка видана медзакладом Російської Федерації, а в другій зазначено, що в 2017 році жінка перехворіла ГРЗ.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

підроблена довідка, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

підроблена довідка, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

Співробітники муніципальної інспекції повідомили про шахрайку в правоохоронні органи. По приїзду поліцейські затримали жінку і склали на неї відповідні адміністративні матеріали.

повідомлення муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Нагадаємо, що під Запоріжжям жебрачка їздить "на роботу" на елітному авто.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дивний таксист запхав бездомного в багажник, щоб викупати на автомийці.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві нахабна жебрачка ткнула ф*к в обличчя пасажирам метро.