У Франківську жебрачка випрошувала гроші за допомогою дитини. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 6 серпня, по вулиці Грюнвальдській співробітники муніципальної інспекції побачили жінку, яка разом зі своїм маленькими сином займалася жебрацтвом. Вона виявилася мешканкою Закарпатської області. При цьому жінка не соромилася використовувати дитину для заробітку грошей.

Читайте Знай в Google News!

затримана жебрачка, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

Муніципальні інспектори викликали співробітників патрульної поліції. По прибуттю правоохоронці затримали жінку і склали на неї протокол про адміністративне правопорушення.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Найважче дивитися на те, як гастролери для заробітку грошей залучають дітей."- написали в повідомленні муніципальної інспекції.

повідомлення муніципальної інспекції Івано-Франківська, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові на вулицях міста знову помітили професійних жебраків, які "працюють" на перехрестях і випрошують гроші у водіїв машин. Зокрема, таких людей помітили на перехресті вулиць широка та Сяйво.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі співробітникам правоохоронних органів вдалося викрити підпільний цех з виробництва контрафактного спирту, який щомісяця виробляв близько 15 тонн алкоголю.

Також, "Знай.uа" писав, що у Київському метрополітені спіймали жебрачку, яка цілими днями ось уже кілька років збирає собі "на проїзд".