На Прикарпатті з'явилося заражене куряче м'ясо з Польщі. Про це розповіли на сторінці Держпродсподживслужби у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що на Прикарпатті з'явилося заморожене куряче філе, яке заражене сальмонелою. Виробник даної продукції розміщений в Польщі.

Читайте Знай в Google News!

"Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах і кормах (RASFF) від 15 липня 2020 року № 2020.2632-fup7 щодо виявлення Salmonella Enterica ser. Enteritidis (presence 25 / g) і Enterica ser. Infantis & ndash (presence 25 / g) в замороженому філе птиці, експортованих з Польщі (виробник: Zaklad Krak-Tol Katarzyna і Artur Tolak Sp.J., Klaj; фермери: Krzystof Bajger, 19117183 Zgorsko; Aneta Sawczak, 12047183; Ferma Drobiu Konrad Janus, 12017175 ; Ferma Drodiu Anna Milas, 18037173 Zawierzbie; Boczow Hodowla Drobiu Bogacz Rafal, 12637155 tarnuw; Leszek Blawut, 12094901, Zakliczyn Czechowka ) експортувалися до країн Європи та України (LLC" N - Produkcion", м.Львів, вул. Пасічна 93, "Regional Trade" Compani LTD, м. Червоноград, вул. Львівська 51а)."- сказано в повідомленні.

У повідомленні звернулися до всіх, хто реалізовує дану продукцію з вимогою негайно зняти її з виробництва або обороту. Для цього у підприємців є всього лише два робочих дні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Після зняття з обороту продукції, про це потрібно повідомити у відділення служби в писменном вигляді.

Також в Держпродспоживслужбі і звернулися до жителів області з проханням повідомити в разі знаходження даної продукції в обороті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що доктор Євген Комаровський пояснив, як правильно зберігати і готувати куряче м'ясо, щоб воно не стало джерелом харчового отруєння.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям продають йогурти із занадто живими бактеріями.

Також, "Знай.uа" писав, що українець у відомому супермаркеті натрапив на"яйця динозаврів".