В Івано-Франківській області рятувальники допомогли дістати корову, яка провалилася у занедбаний підвал. Про подробиці події розповідає прес-служба Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Повідомляється, що в суботу, 25 липня, в 19:58, на гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшло повідомлення про те, що в занедбаний підвал впала корова. Інцидент стався в селі Копанки Калуського району.

На місце події направили рятувальників обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Калуського району. Вони допомогли місцевим жителям дістати тварину з пастки за допомогою пожежних рукавів.

На Прикарпатті рятувальники дістали корову з підвалу / фото: відкриті джерела

Варто нагадати, що на Тернопільщині сім'я врятувала від неминучої смерті двох дитинчат куниці або норки. Малюків передали окотившейся нещодавно кішці. Зі своїм завданням вона впоралася на відмінно, а Господиня цього незвичайного виводка Ольга Робак розповіла історію появи малюків дикої тварини в їх будинку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Жінка розповіла, що коли вони прибирали в сусідньому будинку, то виявили двох звірків, які походили на кошенят. Мами малюків довго не було, тому було прийнято рішення перенести їх до годуючої кішці.

Через деякий час звірята підросли і Ользі довелося підгодовувати їх свіжим коров'ячим молоком, так як їм було мало того, що давала кішка. Пізніше малюки почали активно грати з кошенятами і проявляти інтерес до навколишнього світу. Ольга зазначила, що вони дуже акуратні і разом з кошенятами ходять в лоток.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську з даху багатоповерхового будинку пізно ввечері рятувальники знімали 10-річної дитини.

Як повідомляв портал Знай.иа улюблений курорт українців засипало градом по щиколотку.

Також Знай.иа писав, що на Прикарпатті знову пройдуть дощі.