На Івано-Франківщині вчора, 28 серпня, рятували з халепи тварину, що стала полонянкою каналізаційної ями. Про це повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Пригода трапилася у селі Пнів Надвірнянського району. Корову у вигрібній ямі виявили місцеві мешканці. Вони викликали рятувальників та разом з ними визволили нещасну тварину з полону.

Наразі життю корови нічого не загрожує, її повернули власникам.

Нагадуємо, що на День Незалежності мешканці Львівської області незвичайним способом привернули увагу до місцевого ведмежого притулку.

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що 13-річний українець Олексій Середа з Миколаєва став наймолодшим чемпіоном Європи зі стрибків у воду за всю історію змагань.