Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на оперативній нараді повідомив, що водії приватних маршруток ігнорують картку “Галка”.

Рекомендована міською радою картка “Галка”, на сьогодні має свою дію лише в комунальному транспорті. Картка надає пільгову основу перевезення чи для студента, чи для пенсіонера там, де є валідатор.

Голова спілки перевізників Івано-Франківська Олег Стахів говорить, що всі перевезення відбуваються згідно з чинним договором, а якому не прописані умови використання нового електронного квитка.

"У нас немає валідатора і в договорі це ніде не прописано", – наголошує Олег Стахів.

В Управлінні транспорту і звязку говорять, що до кінця року з приватними перевізниками укладені договори. А вже у нових договорах планують прописати необхідність встановлення валідаторів. А за перевезення пільгових категорій населення буде передбачена компенсація .

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Ми і далі просимо людей, які мають ці карточки, в приватному транспорті возити і посвідчення, щоб не було конфліктних ситуацій", – зазначив начальник Управління транспорту і звязку Андрій Гіглюк.

Нагадаємо, що під час карантину діють обмеження на перевезення пільговиків у приватних маршрутках. В салоні у проміжок часу з 10 до 16 передбачені тільки 3 місця для безкоштовного проїзду цієї категорії населення.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Франківчан годують небезпечними напівфабрикатами з Польщі — курочка з паразитами

Також портал «Знай.uа» писав ″Поховаю разом з собаками″: сусіди луцького терориста Кривоша розповіли про постійні погрози

Також портал «Знай.uа» писав, що Медики Франківська вдвічі переплатили за захисні маски

https://www.youtube.com/watch?v=UE-2UFLbb48