Франківчан годують небезпечними продуктами з Польщі. Про це розповіли на сторінці головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в області з'явилися заморожені курячі стрипсы з Польщі в яких були виявлені бактерії сальмонели.

"Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення харчових продуктів та кормів (RASFF) від 16.07.2020 р. № 2020.2623-fup12 щодо виявлення Salmonella Enterica ser. Enteritidis (presence 25/g) і Enterica ser. Infantis & ndash (presence 25/g) в заморожених маринованих курячих стріпсах з Польщі (виробництво: Polskamp S. A., PL 14170610 WE, Duchnow" - сказано в повідомленні.

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів: небезпечні заморожені мариновані курячі стріпси з Польщі...

Geplaatst door Головне управління Держпродспоживслужби в Івано - Франківській області op Woensdag 22 juli 2020

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Повідомляється, що дані стрипсы експортувалися в Україну компанією "Вінтер", яка знаходиться в місті Луцьк та ТОВ "М'ясний торговий дім", яке розташоване у місті Київ.

У зв'язку з цим в Держпродспоживслужбі звернулися до представників ринку з попередженням щодо вище зазначеної продукції та вказівками зняти її з обігу.

При цьому, оператори ринку зобов'язані повідомити Держпродспоживслужбу про зняття продукції з обороту протягом двох днів у письмовій формі, відповідно до ч. 3 ст. 20 Закону України "Про основні засади та вимоги до безпеки та якості харчових продуктів".

“Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за телефоном: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до територіальних управлінь.” - додали в повідомленні.

Повідомлення Держпродспоживслужби , скріншот: Facebook

Нагадаємо, що в Запоріжжі супермаркет попався на мерзенної схемою.

Як повідомляв портал "Знай.иа" під Києвом накрили нелегальну бойню.

Також, "Знай.иа" писав, що дніпровський супермаркет "годує" людей простроченням зі смітника.