На Центральний ринок Івано-Франківська заавезли велику кількість помідорів. Про це розповіли на порталі Центрального ринку.

Повідомляється, що влітку на Центральному ринку з'являється велика кількість ягід. Фруктів і овочів, серед яких особливе місце займають помідори.

У липні на прилавках ринку з'явилося більше 10 різних сортів помидорпов: Брісколіно, Ріо-Гранде, Уно Россо, Бобкат, Річі, Червона стріла, Волове серце, Боні, Аляска, Медовий спас та Монсерат.

У Франківськ помідори привозять з Херсонщини, Одещины, Миколаївщини та Тернопільщини.

Продавщиня Центрального Ринку Івано-Франківська Олена розповіла, що ассортимаент дійсно дуже великий.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Крім стандартних помідорів: червоних, рожевих, жовтих, маємо зелені і двоколірні. Для консервації раджу зібрати асорті: воно і в банці гарно виглядає, і надає оригінальний смак. В салаті добре поєднуються жовті з червоними і рожевими", - додала жінка.

Помідори на ринку, кадр з відео: Facebook

У звичайному помідорі може знаходиться близько 40% денного рекомендованого мінімуму вітаміну С. Також помідори є джерелом вітаміну А, який підтримує імунну систему, зір і здоров'я шкіри. В них знаходиться велика кількість калію, який дуже корисний для роботи серця, скорочення м'язів і підтримки здорового артеріального тиску.

Помідори можна вживати, як сирі, так і приготовані, в обох випадках вони матимуть користь для організму. Наприклад, зелені помідори при засолюванні, якщо не використовувати оцет, зберігають майже всі вітаміни, мінерали та антиоксиданти, які є у свіжих плодах. Тому, часте вживання навіть томатного соку знижує ризик виникнення тромбозу, варикозу і покращує загальне самопочуття.

Помідори на ринку, кадр з відео: Facebook

Нагадаємо, що у цьому році умови, за якими жителі Закарпаття можуть придбати всіма улюблені продукти, які ростуть тільки в літній сезон значно відрізняються від того, що було в попередні роки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" для розвитку "зеленої" енергетики в Україні необхідно модернізувати застарілі енергомережі

Також,"Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що кияни вимагають припинити встановлювати по місту кіоски.