З Таїланду привезли прах загиблого українця. Про це розповіли у виданні "Прикарпаття Online”.

Повідомляється, що 29-річний Павло закінчив факультет іноземних мов Вінницького педагогічного університету.

Після цього він почав працювати вчителем та репетитором. Також хлопець підробляв аніматором, оскільки дуже любив дітей.

Друг загиблого Павла Вадим розповів, що в минулому році він втратив маму. У неї діагностували онкологічне захворювання на пізній стадії. Павло всіма силами намагався її врятувати, але не зміг.

"Паша був весь час поруч і доглядав за маму до останнього. Вона і померла у нього на руках." - розповів Вадим.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Після похорону мами Павло вирішив змінити своє життя і поїхав на роботу в Таїланд. Адаптуватися в новій країні йому допоміг друг з України, який вже довгий час там жив.

Українець оселився в маленькому містечку, де швидко подружився з місцевими жителями. Він став працювати в школі, яка практикувала викладання англійської мови вчителями з інших країн.

14 березня Паша і його колеги вирішили відсвяткувати завершення навчального року і домовилися зібратися у місцевому закладі. Друзі довго чекали хлопця, однак того вечора він так і не прийшов. Пізніше вони дізналися, що Павла збив автомобіль, а водій зник з місця злочину.

"Дорога там мало освітлена, відсутні камери відеоспостереження, тому про винуватця досі жодної інформації. Відомо, що це міг бути пікап або вантажівка. Неподалік від місця трагедії знаходилися колеги, які й підібрали непритомного Павла. Але травми були настільки складними, що в лікарні під час надання допомоги Павло помер", - додав Вадим.

Тіло Павла довгий час перебувало в місцевому морзі. Перший час його зберігання оплачувало агентство, на яке працював українець. Пізніше, з дозволу українських священиків, була проведена кремація.

Після цього близькі загиблого українця стали збирати гроші на доставку урни з прахом. Це обійшлося їм в 1000 доларів. Ситуація ускладнилася через пандемію коронавірусу, адже в той момент були закриті всі кордони.

Тож урну з прахом Павла спершу доставили до Туреччини, а вже потім перевезли в Бориспіль.

Загиблий українець Павло, фото: Прикарпаття Online

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі помер відомий журналіст.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Тернополем помер легендарний боєць УПА.

Також "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі помер легендарний медик.