У Франківську виявили тіло літнього чоловіка без ознак життя. Про це розповіли в Управлінні з питань соціального захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що чоловік тривалий час не виходив на зв'язок з рідними, тому, 14 липня, до його квартири викликали рятувальників, щоб вони відкрили вхідні двері.

Близько 17:00 співробітники рятувальної служби прибули на місце виклику по вулиці Миколайчука. Вони відкрили двері квартири, в якій проживав пенсіонер. Увійшовши всередину вони виявили бездиханне тіло чоловіка.

"14.07.2020 р. о 17.18 м. Івано-Франківськ вул. Миколайчука. Відділенням ГРР АРЧ надано допомогу по відкриванню вхідних дверей квартири. У квартирі виявлено тіло власника гр., 1954 р. н. без ознак життя." - сказано в повідомленні управління з питань соціального захисту Івано-Франківської ОДА.

Причини та обставини смерті чоловіка невідомі.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Співробітник служби ДСНС, ілюстративне фото: ДСНС Івано-Франківської області

Також в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА розповіли, що 12 липня зник житель Прикарпаття.

Повідомляється, що 12 липня близько 14:00, житель села Криворівня Верховинського району пішов ловити рибу на річку Чорний Черемош і не повернувся додому.

13 липня, о 12:10 рятувальники почали пошукові роботи.

За станом на 18:30 пошуки були припинені. Рятувальники провели обстеження русла річки і прибережну зону вниз за течією від села Криворівня до села Верхній Ясенів.

Всього було обстежено 8 кілометрів території. Глибина в річці становить 50 сантиметрів. Чоловіка досі не знайшли.

Нагадаємо, що у харківській багатоповерхівці знайшли понівечений труп. Спочатку про НП повідомили очевидці в соцмережах, через деякий час інформацію підтвердили в поліції. За словами свідків, скрізь - на сходах і біля під'їзду будинку все вимазане кров'ю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Хмельниччині місцеві жителі виявили труп свого односельця, та не аби де, а в безпосередній близькості до церкви, прямо на вулиці. Ними були викликані співробітники поліції.

Також,"Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що в Запорізькій області у зрошувальному каналі втопився другокласник.