У Польщі розслідують вбивство українки. Про це розповіли у виданні "Володимир media" посилаючись на польське видання "dzeinnik vscodni".

Повідомляється, що 26-річна українка Майя і 45-річний чоловік з Молдови працювали у Польщі на підприємстві по переробці овочів у В'явольниці і жили в одному будинку.

Близько 10:30 між ними виникла суперечка, яка переросла в конфлікт. 45-річний молдованин вискочив з будинку і напав на 26-річну українку, після чого затягнув її всередину і завдав кілька ударів ножем.

Дівчину відразу ж відвезли в спеціальну лікарню в Пулавах. Медики з усіх сил боролися за життя Майї, проте врятувати її не вдалося. Через отриманы травми українка померла.

Будинок, в якому стався злочин, фото: dzeinnik vscodni

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Поліцейські затримали молдованина на місці злочину. Чоловік не опирався арешту. Для його допиту був викликаний перекладач, оскільки він не розмовляє польською мовою.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 25 років або довічне ув'язнення. Розслідуванням цієї справи займаються працівники районної прокуратури в Пулавах. Мотиви скоєння злочину поки не відомі.

Відомо, що загибла 26-річна Майя була уродженкою Володимира-Волинського. Її мама працює на одному з ринків міста.

Друзі дівчини розповіли, що вона була енергійною, веселою, життєрадісною, працьовитою і щирою людиною. Її любили всі, з ким вона була знайома.

Також Майя виховувала дворічного сина, у якого скоро день народження. На прикрий жаль, він зустріне його вже без мами.

Українка Майя, фото: ТСН

Нагадаємо, що в Чехії спалили автомобіль українського заробітчанина. Повідомляється, що за попередньою інформацією, автомобіль належить жителю Закарпаття Ярославу Чепі, який не так давно влаштував голодування в Чехії. На щастя, ніхто не постраждав, і всі залишилися живі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" співробітники СБУ спільно з поліцією, затримали осіб, яких обґрунтовано підозрюють у вбивстві співробітника СБУ. Під час обшуків правоохоронці виявили у зловмисників банківську карту загиблого.

Також,"Знай.uа" писав, на Хмельниччині озвірілий псих вдарив пенсіонера ножем у серце