У Франківську п'яна дівчина-підліток вирішила скупатися в міському озері. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що 16 липня, близько 16:30, співробітники водолазно-рятувальної служби помітили дівчину, яка купалася в міському озері. Вона запливла в заборонену зону — басейн водойми, глибина якого становила від 3 до 4 метрів.

Рятувальники зробили дівчині зауваження і попросили її покинути озеро. Проте вона зовсім не реагувала на їхні прохання.

У зв'язку з цим, працівникам водолазно-рятувальної служби довелося звернутися за допомогою в Національну поліцію.

О 17:40 співробітники поліції Івано-Франківська прибули на місце виклику, до міського озера і вивели громадянку з території водойми.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Правопорушницею виявилася дівчина 2003 року народження, яка в момент купання в озері перебувала в стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, що трускавецькі рятувальники витягли з води трьох крихіток. Повідомляється, що у вівторок, 14 липня, на гарячу лінію Служби спасіння "101" звернулися небайдужі громадяни, повідомивши про те, що в шлюз дамби озера потрапило сімейство диких качок. Рятувальники, з використанням штурмової драбини та інших підручних засобів, змогли витягнути переляканих малюків на свободу. Звільнених птахів співробітники ДСНС відразу відпустили на волю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на київському озері катамаран пішов на дно. Інцидент стався на столичному озері Тельбін, що на Березняках. Причиною інциденту став сильний вітер, який вирував у той день у столиці. За попередніми даними, люди, які перебували в той момент у водному траснпортном засобі не постраждали, і самостійно почали плисти до берега.

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині ставок став могилою для двох друзів. Трагедія сталася у Бережанському районі 11 липня між селами Мечищів і Вельховец. Компанія з п'яти юнаків відпочивала на березі озера, двоє з них не змогли вибратися на берег, а потім потонули. Рятувальники витягли одного хлопчика вже мертвим, а другий помер в реанімації.