На Франківщині відновлять залізницю, яку знищила повінь. Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій, на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Криклій повідомив, що стихія на Прикарпатті пошкодила більшу частину інфраструктури регіону, у тому числі і залізничні шляхи.

Після цього він розповів, що на залізниці вже ведуться ремонтні роботи. На підтвердження своїх слів він додав фотографії колії на 224-му кілометрі до ремонту і після.

"Як бачите, важлива транспортна ланка українсько-румунської логістики, яка сильно постраждала від дощів, вже знову використовується для руху потягів. Зауважу, що колія була не завантажена менше доби. За цей час ремонтники відновили 150 метрів зруйнованого шляху." - написав Владислав Криклій.

Залізниця на Прикарпатті до і після ремонту, фото: Fаcebook Владислав Криклій

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Криклій зізнався, що це лише мала частина від загального обсягу робіт, які необхідно зробити, адже на ділянці потрібно відновити ще 8 кілометрів залізничних шляхів.

На час проведення робіт, щоб рух не зупинявся, потяги почали запускати вночі, коли ремонтні бригади закінчують зміну.

"З такими темпами, відновлення ділянки закінчиться до кінця тижня." - додав Криклій.

В кінці повідомлення міністр інфраструктури підсумував, що українці можуть подолати будь-які труднощі з допомогою спільної роботи.

Повідомлення Владислава Криклія: Facebook

Нагадаємо, прикарпатцям затиснули компенсацію, яку виділив уряд

Як повідомляв "Знай.uа", названа причина водного пекла на Прикарпатті

Також "Знай.uа" писав, що постраждалі від повені Чернівецькій області розповіли про жахи