Туристи заполонили курорти в Карпатах. Про це розповіли в сюжеті "5 каналу".

Повідомляється, що після карантину в Карпатах потроху починають відкриватися готелі і курорти, а туристи масово з'їжджаються на відпочинок не дивлячись на велику кількість випадків захворювання COVID-19.

Однак, у зв'язку з карантином, існують деякі обмеження для перебування в готелях і резерваціях.

При в'їзді в готель кожному відвідувачу проводять температурний скринінг, а рецепшн захищений пластиковою ширмою. Подібні нововведення додали роботи покоївкам, проте без них працювати не можна.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Дезінфікуються всі ручки, тобто ті місця, де найбільше торкаються гості. На перилах кріслах, біля тумбочок, особливо увагу приділяємо душам і туалетам. Дуже велика накладка йде на коридорних покоївок, тому що це місця загального користування. У нас не працює спа зона у готелі, на що гості не дуже реагують, тому що така погода, хочеться погрітися, але на жаль ми не можемо" — розповіла керівниця готелю Ірина Попович.

Крім цього всі розважальні заходи були перенесені на свіже повітря. Також на вулиці відвідувачі снідають, обідають і вечеряють.

Підприємці розповідають, що карантин не змінив ціни на відпочинок. В Карпатах за добу з людини беруть від 200 гривень.

Нагадаємо, що Анталья до туристичного сезону готова!

Як повідомляв портал "Знай.uа" Зеленський пообіцяв посадити буковинців "на електрички"

Також,"Знай.uа" склав топ місць для ідеального відпустки у серці Галичини