Мандрівник з Прикарпаття об'їздив понад сто країн світу. Про це розповіли у сюжеті телеканалу "НТК".

Повідомляється, що житель Косівського району Андрій Мельниченко є автором проектів "Світ для всіх" і "Від народу до народу", у яких розповідає про свої подорожі по всій земній кулі.

А похвалитися йому дійсно є чим, адже чоловік відвідав понад сто країн світу, побував практично у всіх містах України, а під час карантину об'їздив весь Косівський район.

Мотивацією подорожувати для Андрія стала мрія — розширити горизонти. Останньою країною, яку він відвідав перед початком карантину була Індія. Чоловік встиг повернутися додому буквально за день до закриття кордонів.

"Потрапив я зі своїм товаришем на свято холі, коли в Індії представники багатьох народів фарбуються, водою обливають один-одного. Всі були пофарбовані… Іноді робили шкоду, можуть на спину води з фарбою налити, тоді доведеться довго прати одяг", - розповів Андре Мельниченко

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чоловік родом з Житомирської області, але проживає в Сарих Кутах на Франківщині. Андрію 46 років, з яких 32 він провів в подорожах і за цей час змінив чотири закордонних паспорти.

Найвіддаленіша від України точка, в якій побував Андрій, це Мис Гон в Південній Америці.

"Вдалося відвідати її на круїзному кораблі, там завжди штормить і завжди холодно" - додав Андрій.

Подорож на Мис Гон, кадр з архіву Андрія Мельниченка: YouTube Репортаж телеканалу НТК

Також чоловік побував в Ісландії, в Африці і в багатьох інших країнах, де з ним траплялися різні ситуації. Враженнями він поділився з журналістами телеканалу.

Нагадаємо, дружина Комарова з "Світу навиворіт" видала, до чого готуватися в аеропортах.

Як повідомляв "Знай.uа" All inclusive в Туреччині повернувся, українцям показали нові ціни та умови улюбленого курорту.

Також, "Знай.uа" писав, що що чекає перших українських туристів, що прибули на відпочинок до Туреччини.