Іноземні студенти медичного університету Івано-Франківська сказали останні слова перед закінченням навчання. Про це розповіли на офіційному порталі університету.

Повідомляється, що в цьому році факультет підготовки іноземних громадян має 158 випускників. За словами співробітників деканату, цей курс був дуже сильним, про що кажуть результати іспитів "Крок-2" — 98%.

Своїми враженнями від навчання в ІФНМУ поділився учень з Йорданії Альшорман Лайс Абдул Карім Салех, який прожив в Івано-Франківську сім років.

"Наші викладачі давали нам інформацію не тільки про медицину, але набагато більше. Вони навчили нас, як бути лікарем, що треба жити як лікар. А за ці роки я тут майже став гуцулом, і я цим пишаюся", - розповів випускник.

Альшорман Лайс Абдул Карім Салех, фото: Івано-Франківський медичний університет

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Уродженка Еквадору, випускниця Рамос Торрес Келлі Татіана зізналася, що коли приїхала додому, то постійно розповідала про Україну, про людей, про традиції і про місцеву кухню. За словами дівчини, її рідним дуже цікава ця країна. Дівчина сказала, що на все життя запам'ятає той час, що провела в Івано-Франківську.

Рамос Торрес Келлі Татіана фото: Івано-Франківський медичний університет

Декан факультету підготовки іноземних громадян Дмитро Соломчак привітав студентів з успішним завершенням навчального року та відмінними результатами на іспиті "Крок-2".

"Цей рік був важким, але вони довели, що є кращими. Я вірю, що наші випускники стануть кращими лікарями в своїх країнах. Бажаємо всім доброго здоров'я і успіхів!" - сказав Дмитро Соломчак.

Нагадаємо, що Міноборони терміново звернулися до майбутніх призовників

Як повідомляв портал "Знай.uа" Укрзалізниця почала приймати цифрові студентські

Також,"Знай.uа" писав, що десятки харківських вузів потрапили в топ-200 кращих в Україні