В Національному медичному інституті Івано-Франківська провели конкурс студентських наукових робіт. Про це повідомили на порталі навчального закладу.

Медінститут Івано-Франківська, не дивлячись на пандемію, намагається активно продовжувати навчання студентів і розбавляти їх будні.

"Незважаючи на складність епідеміологічної ситуації, викликаної вірусом COVID-19, та карантинні умови навчання студентське наукова життя нашого університету триває і поповнюється новими досягненнями." - сказано в повідомленні.

Не так давно на базі Буковинського державного університету був проведений другий тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт на тему "Теоретична медицина".

У конкурсі перемогла студентка медичного факультету ІФНМУ Жураківська Ольга, яка навчається на третьому курсі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ольга Жураківська, фото: портал Івано-Франківського національного медичного університету

Дівчина провела презентацію наукової роботи з гістології, цитології та ембріології під назвою "Морфофункціональні зміни ендокринної системи серця та надниркових залоз при стрептозоциновому цукровому діабеті".

Ольга отримала від журі максимальні бали і нагороду - диплом I ступеня

"Вітаємо Ольгу Жураківську з чудовою перемогою, яка доповнила скарбничку наукових досягнень студентів нашого університету!" - додали в повідомленні університету.

Диплом Ольги Жураківської, фото: портал Івано-Франківського національного медичного університету

Нагадаємо, раніше вчителі розповіли про враження після "дистанційки".

Як повідомляв портал "Знай.uа" в МОН розповіли, скільки коштуватиме навчання за контрактом для українських студентів.

Також, "Знай.uа" писав, що школярів більше не будуть навчати так, як раніше.