На Франківщині вчителька з математики занижувала оцінки учням. Про це розповіли на сторінці Івано-Франківського ліцею №17 в соцмережі Facebook.

Пост з проханням розібратися в ситуації опублікувала мама одного з учнів. Вона попросила керівництво школи прокоментувати те, що у її сина всі оцінки в табелі відмінні, крім математики.

"Настав час......Шановна дирекція школи, як ви можете прокоментувати оцінки з математики? Табель хлопчика, який до 5 класу з математики мав тверду оцінку дев'ять. Починаючи з 5-го класу оцінки просто чудові, крім математики, і не тільки в одного учня, а майже у всіх...." - написала мама учня Наталія Максимів.

Вона підкреслила, що багато учнів міняють школу через вчительку математики. При цьому вона поскаржилася, що адміністрація школи ігнорує те, що відбувається і порекомендувала їм подумати над ситуацією під час канікул.

"Можливо варто за період канікул задуматися, чому так відбувається, чому половина учнів переходять в інші школи, чому діти знань зовсім не отримують, хоча перша вчителька дала колосальні знання з даного предмету. Чому всі класи відмовляються від вчителя з математики, а ви ігноруєте? Чому не приймаєте ніяких заходів?" - написала Наталя Максимов

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повідомлення Наталії Максимів: Facebook Івано-Франківський ліцей №17

На доказ своїх слів вона також опублікувала табель сина, на якому оцінки з усіх предметів досить високі 10-12 балів, крім алгебри і геометрії — 2-4 бали.

Табель сина Наталії Максимів: Facebook Івано-Франківський ліцей №17

У коментарях до публікації відреагували і інші батьки, які погодилися з позицією жінки. Вони зазначили, що вже зверталися до дирекції школи з даного питання, однак нічого не змінилося.

Коментарі до посту Наталії Максимів: Facebook Івано-Франківський ліцей №17

Директор ліцею Дарія Новікова також відреагувала на дане повідомлення. Вона пообіцяла вжити заходів і замінити викладача.

"Дуже шкода. Адміністрація, звичайно, проаналізувала ситуацію, і заходи будуть прийняті. Надалі вчитель буде замінений, запропоновано позачергову атестацію." - написала Дарія Новікова.

Коментар директора ліцею: Facebook Івано-Франківський ліцей №17

Нагадаємо, раніше Зеленський запропонував скасувати вступні іспити для старшокласників.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ЗНО в цьому році буде проходити онлайн.

Також "Знай.uа" писав, як змінитися навчальний процес в цьому році.