На Франківщині маленького хлопчика вдарило електричним струмом. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що 11 липня, близько 13:30, шестирічного жителя села Рожнів Косівського району було доставлено в Косівську центральну районну лікарню з діагнозом — ураження електричним струмом.

В даний момент хлопчик знаходиться в реанімації, його стан важкий. Лікарі роблять усе можливе для порятунку життя дитини.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У зв'язку з цим випадком у "Прикарпатоблэнерго" нагадали основні правила при ураженні електричним струмом, які допоможуть врятувати життя людини.

На порятунок людини, після удару електричним струмом, є всього 4 хвилини.

Перш за все необхідно звільнити людину від контакту з провідними частинами обладнання. Потрібно швидко вимкнути частину електрообладнання, до якої людина доторкається.

Також потерпілого можна відтягнути за сухий одяг. При цьому людина, яка відтягає потерпілого повиннна уникати контактів з відкритими частинами тіла ураженого струмом, а також з металевими предметами. Відтягуючи людину за ноги, не можна торкатися до його взуття.

Нагадаємо, що в Ужгороді чоловік проковтнув вилку і "переварював" 4 місяці

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві голий чоловік влаштував видовищну втечу з інфекційки

Також,"Знай.uа" писав, що в Дніпрі маленька принцеса випала з вікна