Юному Українцю потрібна донорська кров для перемоги над онкологічним захворюванням. Про це повідомили в групі "ЯДонор і ЯздамКровь мережевий флешмоб — соціальна допомога для здачі крові" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у 18-річного Олега Лакоцкого, після видалення апендициту виявили лейкемію.

Лейкемія — це рак крові, який починає розвиватися в кістковому мозку, в результаті чого в організмі виробляється безліч аномальних білих кров'яних тілець, які називають лейкозными.

Після виявлення захворювання хлопець пройшов кілька блоків хіміотерапії. Однак зараз його стан погіршився.

"Збільшилися лімфовузли і голосові зв'язки. Хлопець перебуває у Стрийській районній лікарні і очікує переводу для подальшого обстеження та лікування до Львова." - написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олег Лакоцкий, фото: Facebook ЯДонор і ЯздамКровь мережевий флешмоб — соціальна допомога для здачі крові

В цей момент хлопцеві необхідно переливання крові для того, щоб стабілізувати стан. У зв'язку з цим в групі просять усіх, хто не байдужий до проблеми юнака прийти і здати кров. Підходить будь-яка група.

"Нині необхідно стабілізувати його стан за допомогою переливання крові. Потрібні донори з будь-якою групою крові." - попросили допомоги в групі.

В повідомленні вказали адресу лікарні, де перебуває Олег, за якою можна прийти і здати кров для його порятунку.

Прохання про допомогу Олегу Лакоцкому, скріншот: Facebook ЯДонор і ЯздамКровь мережевий флешмоб — соціальна допомога для здачі крові

Нагадаємо, раніше маленька українка і дочка ветерана АТО потребує термінової допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа" дворічна українка з Волині чекає допомоги у боротьбі з небезпечною хворобою.

Також, "Знай.uа" писав, що сім'я хворої на рак крові дитини залишилася без даху над головою.