Хворий на рак хлопчик залишився без житла. Про це розповіли у сюжеті телеканалу "НТК".

На початку червня сім'я Світлани Волощук залишилася без домівки через пожежу. Жінка прокинулася рано вранці і почула дивний стукіт. Їй здалося, що йде град і вона розбудила чоловіка.

"Стала будити чоловіка, кажу: "сильний град, пішли подивимося". Прокинулися, вийшли і побачили, що горить будинок і вже шифер стріляв", - прокоментувала жінка.

Світлана Волощук, кадр з репортажу НТК: Facebook

Після побаченого вони з чоловіком пішли в будинок рятувати дітей.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На місце події викликали пожежників, які оперативно загасили вогонь. Завдяки їхнім діям вдалося врятувати частину будинку, однак збиток родині був нанесений досить великий.

Вогонь знищив: меблі, побутові прилади, гаджети, будівельні інструменти чоловіка і весь одяг. З майна вціліли лише три ікони.

"Спочатку дзвонили в пожежну, виводили дітей, зберегти нічого не могли, оскільки в будинку вже все горіло", - сказала Світлана Волощук.

Крім цього сімейство виховує маленького сина Святослава, який вже три роки бореться з раком крові.

Святослав Волощук, кадр з репортажу НТК: Facebook

Через пожежу сім'я отримала великі збитки і втратила контакти з медиками, оскільки телефони теж згоріли. Це значно ускладнює лікування їх маленького сина.

"Лейкоз — це рак крові. Ми лікувалися дев'ять місяців в "Охматдиті" проходили хіміотерапії. Зараз наблюдаемося в Івано-Франківській онкогематології, також зараз номера втрачені, зв'язку з лікарями немає, а нам потрібно їхати на огляд, оскільки з серцем сильні проблеми, з печінкою сильні проблеми..." - поділилася Світлана Волощук.

Крім цього у жінки після трагедії медики діагностували цукровий діабет.

Сім'я не в змозі самостійно вибратися із ситуації, тому просить усіх небайдужих про допомогу.

У сюжеті телеканалу опублікували реквізити, за яким кожен бажаючий може відправити кошти для допомоги постраждалій сім'ї.

У хворого на рак хлопчика згоріла хата, на згарищі знайшли три ікони

У хворого на рак хлопчика згоріла хата, на згарищі знайшли три ікони

Geplaatst door Телеканал НТК op Donderdag 18 juni 2020

Нагадаємо, раніше у Києві загорілася квартира, але голий власник не дав її загасити.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові мотоцикл загорівся під дитиною.

Також "Знай.uа" писав, що під Львовом жінка опинилася в полоні дворічного малюка.